Over ons

VTO logo compact

ISEO Consult

ISEO adviseert over opleiding en examinering, ontwikkelt onderwijsconcepten en leermiddelen en ondersteunt bij implementatie. Dat doen we vanuit een brede deskundigheid en een jarenlange ervaring.

We delen onze expertise en die van ons grote netwerk graag. Zo helpen we u. Steeds weer op de momenten dat het nodig is om even een zetje vooruit te krijgen.

Waarom we dat doen? Nou gewoon, ISEO wil dat iedereen zich met zoveel mogelijk plezier professioneel kan ontplooien. En dat doen we door voor u barrières weg te nemen en Ingewikkelde Situaties Eenvoudig Op te lossen.

ISEO helpt om uw ideeën op het gebied van opleiden en ontwikkelen te realiseren. We stellen de juiste vragen en brengen ideeën in. En bedenken dan een oplossing, die eenvoudig maar doeltreffend is.

ISEO schakelt snel en gemakkelijk tussen gesprekspartners van verschillende niveaus en achtergronden. We brengen partijen bij elkaar om door samenwerking uit te blinken.

En misschien wel het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. Ook in complexe omgevingen zijn we in staat om dat plezier op anderen over te brengen. Dan gaat alles net een beetje soepeler.

VTO logo compact

VTO vervoer & logistiek

VTO vervoer & logistiek is een onderdeel van VekaBest Verkeersleermiddelen. Wij ontwikkelen lesmethodes en leermiddelen voor medewerkers in het personenvervoer, het goederenvervoer en de logistiek. Ons assortiment bestaat uit:

  1. Producten voor rijbewijs en vakbekwaamheid voor professionele bestuurders
  2. Producten voor de nascholing code 95 voor beroepschauffeurs
  3. Verbredende en verdiepende producten, zoals VCA, ADR en Heftruck
  4. Producten voor het reguliere beroepsonderwijs op basis van kwalificatiedossiers

De laatste productgroep is een samenwerking van VTO vervoer & logistiek en ISEO CONSULT.

Onze producten onderscheiden zich door actualiteit, toegankelijkheid, een optimale leerbeleving en natuurlijk een zo hoog mogelijke slaagkans. Onze afnemers kunnen kiezen voor (een mix van):

  • papieren producten
  • online producten
  • producten voor klassikaal gebruik

We streven naar een interactieve samenwerking met onze afnemers. Door te luisteren naar wensen van de markt en snel te schakelen m.b.t. de inhoud en gebruiksaspecten, blijven onze producten prefect aansluiten op alle relevante ontwikkelingen.